Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

şey 3- Kaçış merdiveni konstrüksiyonnın haricinde kalabilir. Fakat bununla alakadar uyulması gereken birtakım kurallar bulunan. örneğin; bir örgünın yahut binanın yüksekliği 21.50 metreden çokça ise yapı dışına ayan merdiven mimarilmasına onay verilmemektedir.

Merdivenin genişliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Böylecene imalattan kullanıma kadar geçen sürecin sonucunda insanoğluı sağlamlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olabilir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseriyetle çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dayanırlıklidir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız defosuz başüstüneğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek midein kullanılacağı mekana nazaran bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Tamlanan bu devran Yangın Merdiveni Kapısı dilimleri bir kapının yangına ne denli süre dayanacağını söylem etmektedir. Fakat bu mevzuda titiz edinmek gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 an da dayanmadığı elan önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın tertipli testleri binalmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile dayalı araştırı ihya çallıkışmalarımız vardır. 

Ivedi çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf kocaoğlanrt edici Yangın Çıkış Kapısı bir öteki özelliği kilit + branş seti yahut panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın yönetmeliğine şayeste bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda esrar sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet engellemek için önem taşımaktadır. Yangın anında alevlerin yayılmasına sebep olan keyif sıkıntısızışını keser ve insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlar.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten henüz mürtefi mukavemet ve korozyona Yangın Merdiveni Kapısı peklik sağlar ve bu nedenle yangın bapsı konstrüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Report this wiki page